Populære deals fra Dagens Bedste

Om Dagens Bedste

Dagens Bedste var blandt de første deal-sider i Danmark, da deal-siden slog dørene op den 11. november 2010 med en mission om at blive en af de største deal-sider i Danmark, hvilket de efterhånden har opnået.

Konceptet bag Dagens Bedste bygger på den velkendte Groupon forretningsmodel, der går ud på at udbyde nogle daglige tilbud, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. Hver dag udbyder Dagens Bedste derfor et godt tilbud med ca. halvtreds procents besparelse på en spændende oplevelse, som for eksempel massage, en restaurantmiddag eller en rejse, eller et lækkert produkt, som for eksempel tøj, møbler, elektronik, mv.

Dagens Bedstes lokale deals, såsom restaurantmiddage og frisør-oplevelser, tilbydes i de fleste af landets større byer. Dog kan mange af de produkter, de sælger, købes i hele landet, da de vil blive fragtet til dig.

Deal-siden er godkendt og kontrolleret af e-handelsfonden, som er en uvildig og nonprofit organisation, der arbejder for at danskerne kan købe sikkert på nettet. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, Dansk IT, FDIH, HK og Finansrådet.

Dagens Bedste har på nuværende tidspunkt ikke selv en app eller en mobiloptimeret hjemmeside, men du kan finde deres tilbud gennem Bowntys app, som giver dig en oversigt over alle markedets aktuelle tilbud – herunder deals fra Dagens Bedste - på mobilen og inddeler dem i kategorier, der gør det nemmere at finde rundt i de mange tilbud.

Dagens Bedste har 24 medarbejdere i Danmark, og der sidder et hold klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål til et tilbud, du har købt, eller til et, du overvejer at købe.