Populære deals fra DanskRabat

Om DanskRabat

Konceptet bag DanskRabat bygger på den velkendte Groupon forretningsmodel, der går ud på at udbyde nogle daglige tilbud, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. DanskRabat adskiller sig dog fra mange af de andre deal-sider, ved at tilbuddene på deres hjemmeside først bliver aktive, når et vidst antal købere har meldt sig på banen.

Hver dag udbyder DanskRabat en ’dagens rabat’ med ca. halvtreds procents besparelse på en spændende oplevelse eller et produkt. Deres målsætning er at udbyde tilbud med så høje besparelser som muligt, hvilket betyder at du kan spare helt op til 80 % på deres produkter.

De fleste af DanskRabats tilbud kan købes i hele landet, fordi det drejer sig om produkter som vil blive fragtet til dig. De har løbende tilbud på et hav af forskellige produkter, herunder tøj, smykker, køkkenudstyr mm., samt en række værdibeviser til oplevelser, herunder blandt andet hotelophold, restaurantmiddage, wellness mm.

Dette deal-firma er godkendt og kontrolleret af e-handelsfonden, som er en uvildig og nonprofit organisation, der arbejder for at danskerne kan købe sikkert på nettet. Bag e-mærket står Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, DI, Dansk IT, FDIH, HK og Finansrådet.

DanskRabat har på nuværende tidspunkt ikke selv en app eller en mobiloptimeret hjemmeside, men du kan finde deres tilbud gennem Bowntys app, som giver dig en oversigt over alle markedets aktuelle tilbud (inkl. DanskRabats deals) på mobilen og inddeler dem i kategorier, der gør det nemmere at finde rundt i de mange tilbud.

Du kan kontakte DanskRabat pr. mail eller telefon, hvis du har nogle spørgsmål til deres tilbud, og de vil hjælpe dig hurtigst muligt.