Sushi og japansk fusionsgastronomi serveret i fantastiske omgivelser på Strandvejen! Han er blevet oplært af den japanske sushikok Mr. Steve Suzuki og har de seneste år været køkkenchef hos Damindra i København. Nu står én af landets førende kokke i spidsen for ny restaurant med japanske fusionsretter, der er en sand fryd for både gane og øje. Teknikkerne er japanske, og hos Kinome fusioneres japansk gastronomi med det nordiske køkken og inspiration hentet rundt om i hele verden.


Grønne planter og smukke blomster i lyse lokaler med special-designede stole i ask og tunge bordplader i valnød. Hos Kinome er indretningen minimalistisk japansk med nordisk inspiration. I køkkenet arbejder dygtige kokke efter traditionelle japanske teknikker og med respekt for traditionerne. Her er det maden, den gode smag og gæsterne, der er i centrum.

Hos Kinome er tilgangen udfordrende og retterne en fusion af det japanske og nordiske. Maden er skarp, vinene og den japanske sake hentes hjem fra små producenter rundt om i verden. Kærligheden til råvarerne skinner igennem hver en servering, og den smukke restaurant summer af god stemning.