Sushi er Japans nationalret og består af ris med rå fisk eller skalddyr samt tang, men derudover er det også en utrolig populær spise i Danmark, som langt de fleste er helt vilde med. Sushi er fantastisk på alle tidspunkter af døgnet og kan spises i stort set alle anledninger. Derudover er sushi velegnet til både frokost, aftensmad eller natmad, da det, afhængig af mængden, både mætter og samtidig tilfredsstiller alle dine sanser.

Sushi ad libitum
Nu har du muligheden for at tilfredsstille både lysten og behovet for sushi, uanset hvor meget du kan spise! For hos Fuji Sushi på Frederiksberg kan du lige nu få sushi ad libitum. Fuji Sushis ad libitum består af klassikere som Futo Maki, Nigri, Hoso Maki og Ura Maki, samt de overdådige Special Inside Out stykker som indeholder fyld udvendigt såvel som indvendigt.

Fuji Sushi er også kendt for deres running sushi.
Når du beslutter dig for en Running Sushi oplevelse er der ikke nogen grænse for hvor meget du må spise. Du vælger bare frit mellem de mange lækre sushi varianter eller varme japanske lækkerier. Det varierer hele tiden med hvad der er på båndet men de fleste ting vi har på menukortet vil du på et eller andet tidspunkt støde på. Der er mange flere varme retter end der er her i vores almindelige take away menu, og det kan variere fra gang til gang hvad der kan findes i de varme skåle.

Priser på running sushi
Mandag til torsdag koster det 168 kr.
Fredag til søndag koster det 198 kr.
Børn under 10 år halv pris

199 kr138 kr
Dealen er udløbet
Denne deal er udbudt af vores partner TilbudiByen