Politiken & AOK skrev allerede om dem, inden de nåede at slå dørene op. De var nogle af de første til at lave poke i København, og på åbningsdagen stod der hundredvis af mennesker i kø. I dag, blot ét år senere, har MAUI indtaget Nørrebro og Islands Brygge, og deres tredje location er allerede på vej. Inspirationen kommer fra solskinsøerne Hawaii, råvarerne er bæredygtige og varierer efter sæson. Invitér venner, veninder og kæreste på verdens hippeste food trend – sushi in a bowl.


Fra kysterne på Hawaii til gaderne i København! Hos MAUI fusionerer dygtige kokke hawaiianske poke bowls med nordisk gastronomi og smagsindtryk fra hele verden. Rammerne er indbydende og hippe, fyldt med madglæde og bløde vibes. Her er der fokus på sundhed, bæredygtighed og de bedste råvarer i sæson.

MAUI’s kombinerede restauranter & take aways tager gæsterne på smagsrejse til de amerikanske solskinsøer. De åbne køkkener bringer mad, gæster og kokke helt tæt på hinanden. Respekten for de hawaiianske madtraditioner er enorm, alt bliver lavet in-house og smagen – den kan ingen hamle op med.