På Borups Plads kan man nyde en Burger med bøf og håndskårede fries, der serveres med salat, ketchup og hjemmerørt mayonnaise. Cafe Fatamorgana har været garant for smagfulde oplevelser på deres hyggelige sted. En lille oase, hvor man kommer helt ned i stolen og nyder og slapper af. Køkenet brilliere igen med et tilbud på deres fantastisk smagfulde burger menu, der er signaturen på cafe'en hvor alt er hjemmelavet for at du får den helt rigtige smagsoplevelse, der kendetegner stedet.

Om caféen
Side om side med andre af Københavns in-steder, ligger Café Fata’Morgana på Borups Plads, hvorfra der serveres velsmagende og sunde retter dagen lang. På solrige dage kan gæster på rigtig parisermanér hygge sig i solen med udendørsservering, mens man i løbet af de koldere måneder kan tage plads indenfor mellem de rå murstensvægge og nyde brunch, frokost eller middag i selskab med venner, avisen eller computeren, som kan nyde godt af caféens gratis Wi-Fi.

FataBurger med Burger og håndskårne fries, en bøf af hakket oksekød og det er fedtfattigt hakkekød, der virkelig smager fantastisk og gør burgeren unik. Burgeren serveres med salat, agurk, tomat, løg og håndskårne kartofler samt hjemmerørt chilimayo og ketchup

Nyd det - Det gjorde vi....