Han har slået sine folder på alt fra Noma til Geranium, Falsled Kro og El Bulli. Han er ved at opbygge et mindre restaurantimperium i København. Hos Restaurant Meille byder den tidligere Michelin-kok, Mads Rye Magnusson, på topanmeldt nordisk gastronomi. Råvarerne hentes hjem fra små lokale landbrug, stemningen er afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Her byder nogle af landets dygtigste kokke på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med.


Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres gastronomi med udgangspunkt i sæsonen, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød. Her er der fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Restaurant Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har på under ét år modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.