Populære deals fra DealFighter

Om DealFighter

DealFighter er en tilbudsside, som sælger originale kvalitets- og mærkevarer til hele Danmark, og som har stort fokus på, at servicen er i højsædet HVER gang! DealFighter er stiftet af de to unge succesfulde iværksættere Capser Blom og Rasmus Borup Nielsen, der allerede har en del andre internetbutikker bag sig som blandt andet iCovers.dk og Trademen. DealFighter udgøres derfor af et team, der er erfarende indenfor professionel internethandel.

DealFighter er en del af engrosvirksomheden Trademen. Trademen handler med mange forskellige detailbutikker i Danmark, hvor de køber store mængder af varer ind. Dele af dette varesortiment sælges igennem DealFighter, som har skåret alle de fordyrende mellemled væk, og derfor kan tilbyde kunderne så billige produkter som overhovedet muligt, uden at kvalitet og service bliver forringet. DealFighter kvalitetssikrer selv alle de varer, de sælger, og samtidig står de for leveringen af de fleste af deres produkter. Det sikrer kunderne en hurtig leveringstid, og en vare som stemmer hundrede procent overens med producentens produktbeskrivelse.

Hver dag udbyder DealFighter en række gode deals, som spænder over alt fra designermøbler- og brugskunst, til mærkevaretøj, elektronik og restaurant deals, og hver gang er kvaliteten høj og prisen lav.

DealFighter har ikke deres egen app, der giver dig mulighed for at handle deres varer fra mobilen. Til gengæld kan du finde alle deres deals igennem Bowntys app, der giver dig en hurtig og overskuelig oversigt over alle markedets akutelle deals fra din mobil.

Det er vigtigt for DealFighter, at deres kunder får en god oplevelse, hver gang de handler. Derfor har de en professionel og imødekommende kundeservice, som sidder klar til at modtage ris og ros og hjælpe med alle slags spørgsmål.