Om Dealhunter

Dealhunter.dk er en uafhængig tilbudsside, der ved sin opstart var blandt de første dealudbydere i København. Gennem flere år har Dealhunter nu leveret kvalitetstilbud til tusinder af glade københavnere, og i dag kan også Aarhus beboere nyde godt af de gode tilbud.

Dealhunter har taget ved lære af den populære Groupon forretningsmodel, der går ud på at en dealudbyder, i samarbejde med en række sælgere (såsom butikker og restauranter), udbyder nogle daglige tilbud på produkter og oplevelser. Dealhunter adskiller sig dog fra mange andre dealudbydere ved at bygge på social-commerce med tidsbegrænsede tilbud, hvor priserne falder, desto flere købere der slutter sig til handlen. Det vil sige, at jo flere der køber produktet, desto billigere bliver det.

Tilbud på sushi, skønhedsprodukter, wellnessoplevelser og middage på gode restauranter er blot nogle få af de deals, der udbydes på Dealhunter.dk, og alt sælges til en meget favorabel pris.

Hvis du er interesseret i at få Dealhunters gode tilbud på mobilen, kan du downloade Dealhunters app til Iphone, som giver dig adgang til hjemmesidens daglige tilbud. Ønsker du derimod at sammenligne tilbud fra de forskellige dealudbydere, kan du med fordel benytte Bowntys app, der samler alle deals og inddeler dem i kategorier, der gør det nemt og overskueligt at finde lige netop de deals, du er interesseret i.

Hvis du har nogle spørgsmål til en deal, du har købt gennem Dealhunter, står firmaets hjælpsomme kundeservice altid klar til at hjælpe dig.