Populære deals fra Dealicious

Om Dealicious

Dealicious har gennem flere år udbudt gode deals til Københavns beboere, men fokuserer i dag på landsdækkende tilbud, som kan nydes alle steder, såsom rejser og produkter fra webshops.

Konceptet bag Dealicious minder om koncepterne bag andre dealudbydere såsom Downtown, Sweetdeal og Groupon, der alle udbyder daglige deals i samarbejde med diverse butikker og restauranter.

På Dealicious.dk er der altid gode tilbud at hente. Tilbuddene gælder blandt andet moderigtige produkter, rejser, spændende gadgets og skønhedsprodukter. Når Dealicious medarbejdere skal beslutte hvilke deals, Dealicious skal udbyde, vælger de kun de deals, som de personligt gerne ville købe. Derfor er du som forbruger altid garanteret nogle af markedets allerbedste kvalitetstilbud.

Det er desværre ikke muligt at tjekke Dealhunters tilbud på mobilen, da dealudbyderen ikke har en app, men du kan finde Bowntys flotte app her, som indeholder en oversigt over alle de deals, der er på markedet, herunder Dealicious deals.

Kundeservicemedhjælperne hos Dealicious er altid behjælpelige overfor dig, der har spørgsmål til de deals, Dealicious sælger. Du kan kontakte dem både på telefon og e-mail (se kontaktoplysninger øverst på denne side)