Populære deals fra DealSales

Om DealSales

Dealsales.dk er en af Danmarks nyeste dealudbydere. Dealsales åbnede dørene i foråret 2012 og har siden da flittigt leveret daglige deals med halvtreds procent i rabat på oplevelser i og omkring København.

Konceptet bag Dealsales minder om det, der ligger bag andre danske og udenlandske dealudbydere, såsom Sweetdeal og Groupon, hvor en eller flere gode deals dagligt bliver sat til salg.

Tilbuddene på Dealsales strækker sig lige fra deals på gode middage til deals på lækre wellnessoplevelser samt til deals på beklædning og brugsgenstande.

Ønsker du at følge med i Dealsales daglige tilbud, kan du benytte udbyderens app, som findes til både Iphone og Android. Hvis du derimod hellere vil kunne sammenligne deals fra alle de forskellige dealudbydere, herunder Dealsales, kan du benytte dig af Bowntys app. Bowntys app inddeler markedets mange deals i kategorier og gør det nemt og overskueligt for dig at finde de deals, som du er interesseret i.

Dealsales har en god kundeservice, som sikrer at brugeroplevelsen er i orden. De kan nemt fanges på e-mail og står klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål til de deals, der udbydes på hjemmesiden.