Populære deals fra Ditkup

Om Ditkup

Ditkup.dk har hovedsæde i København og er blandt de nyeste tiltag på dealmarkedet. På hjemmesiden udbydes der altid masser af gode og billige deals, ikke mindst på restaurantmiddage.

Konceptet bag Ditkup bygger på den populære Groupon model, der går ud på at en dealudbyder samarbejder med en sælger (såsom en butik eller en restaurant) om at udbyde en række gode tilbud på produkter og oplevelser, for at give sælgeren mere opmærksomhed og tiltrække nye kunder.

Der er rigtig mange gode deals på oplevelser rundt omkring i København at hente på Ditkup.dk. Tilbuddene kan inkludere alt, lige fra frisørklipninger på Vesterbro og tandblegninger på Østerbro til middage på Nørrebro og massagebehandlinger i nordvest. Dog holder de fleste tilbud sig inden for kategorierne 'mad og drikke' (såsom tilbud på sushi) og 'wellness' (såsom tilbud på spa-ophold).

Desværre har Ditkup ikke nogen app, men med Bowntys app kan du sammenligne deals fra alle dealmarkedets udbydere, herunder Ditkup. Bowntys app inddeler alle markedets deals i kategorier og gør det nemt og overskueligt for dig at finde og sammenligne lige netop de deals, som interesserer dig.

Ditkups hjemmeside er simpel og brugervenlig. En interessant funktion ved hjemmesiden er, at det står noteret nederst på siden hvor mange penge, firmaet har sparet Københavnerne for gennem salget af deals samt hvor mange værdibeviser, der i alt er blevet solgt på hjemmesiden. Der er ikke en finger at sætte på Ditkups behandling af kundeservicehenvendelser, som bliver besvaret grundigt og hurtigt.