Populære deals fra Drinkster

Om Drinkster

Drinkster er en ’happy-hour deal-hjemmeside’, der specialiserer sig i at sælge tilbud som kan bruges i nattelivet. Drinkster sælger tilbudsbilletter til drinks og alkohol i alle støbninger til et bredt udvalg af de mest kendte danske barer.

Drinkster er en af de nyeste deal-hjemmesider på markedet. Virksomheden blev stiftet i starten af 2012 af tre danske mænd, der havde en drøm om at bygge en platform og et socialt netværk for det danske natteliv, der kan hjælpe en til at finde ud af hvorhenne i byen man kan få er happy-hour tilbud. Ideen er, at du ikke behøver at planlægge din bytur flere dage i forvejen, men kan købe og indløbe drinks samme dag.

Du kan få drinksbilletter til et hav af kendte barer gennem Drinkster, blandt andet CHP Cocktail, Cucaracha, Kulørbar, Mælk bar, Park natklub, Rosie McGee’s, The Australian Bar og mange flere. Alle barer er beskrevet og markeret med ’tags’, der angiver hvad det er for en musikstil der bliver spillet på stedet og hvilken målgruppe stedet har.

Drinkster har en app til både iPhone og Android, hvori du kan finde alle deres tilbud. Hvis du ønsker en oversigt over alle online tilbud på nettet (herunder Drinksters tilbud), kan du også benytte Bowntys app, der samler alle online tilbud og inddeler dem i kategorier, så det er nemt at søge efter tilbud.

Hvis du har nogle spørgsmål eller kommentarer til holdet bag Drinkster eller til de deals, som sælges på deres hjemmeside, står Drinkster klar til at hjælpe dig på telefon eller mail.