Populære deals fra Foodie

Om Foodie

Foodie er en dealside som tilbyder Deals til nogle af Københavns bedste restauranter. Du kan booke et bord for 1/3 af de oprindelige pris.

Foodie har et samarbejde med nogle af de bedste restauranter i København, som bl.a. Madsvinet, Famo, El Tapeo og Tire Bouchon. Deres udvalg af restauranter på siden varierer fra dag til dag. Det giver dig mange restauranter at vælge imellem så der altid er lidt forskelligt og det aldrig bliver kedeligt. Der er en restaurant til enhver smag og enhver pengepung.

Du får en rabat på 1/3 af prisen på den valgte menu, men hvis du ønsker at vælge andre menuer er det også muligt, du skal blot betale for det tillagte.

Hvis du køber et bord gennem Foodie behøver du ikke bekymre dig om rabatkuponer som du skal printe og medbringe. Du skal blot oplyse dit navn når du ankommer til restauranten og så vil der stå et bord klar til dig.

Når du køber er bord gennem Foodie kan du allerede tage ud og spise samme aften som du bestiller bordet. Du behøver ikke at vente til dealen er udløbet og det kræves heller ikke at du bestiller bordet 24 inden du skal ud og spise. Du kan bruge dealen samme aften som du køber den. Du køber bordet og menuen på Foodie og bordet står klar til dig samme aften.

Foodie er ikke kun et dealsite, men et helt gastrounivers til alle der interesserer sig for god mad og madkultur.