Populære deals fra GoSave

Om GoSave

Gosave er en tilbudsside for daglige deals ejet af metroXpress. Tilbudssiden har siden dens opstart leveret kvalitetstilbud til massevis af glade kunder i København og omegn.

Hver eneste dag giver Gosave rabat på en spændende oplevelse eller et lækkert produkt. Gosave har haft stor succes med deals på blandt andet tøjgavekort til Nelly.com og Boozt.com. Både forbrugere i København og Arhus kan få glæde af Gosaves rabatter.

Konceptet bag Gosave bygger på den succesfulde Groupon forretningsmodel, der går ud på i samarbejde med diverse restauranter og butikker at udbyde daglige tilbud på produkter og oplevelser.

Der er altid deals af god kvalitet med store rabatter at finde på Gosave.dk. På tilbudssiden finder du ofte deals på mad og drikke(såsom restaurantmiddage og takeaway sushi), wellness (såsom massage og spa) og skønhedsbehandlinger (såsom ansigtsbehandlinger og tandblegninger).

Gosave har ikke en App som giver adgang til Gosaves tilbud på mobilen. Til gengæld kan du få adgang til Gosaves tilbud gennem Bowntys App, der samler alle dealmarkedets tilbud. Bowntys app inddeler de forskellige deals i kategorier og gør det nemt og overskueligt for dig at finde de deals, du finder relevante.

Gosave giver deres brugere en god kundeservice og står til rådighed, hvis du har nogle spørgsmål angående deres deals.