Populære deals fra Greed

Om Greed

Greed.dk adskiller sig fra andre typiske dealudbydere ved udelukkende på at tilbyde deals på restaurantmiddage i København. Besparelserne på Greed.dk er en smule lavere end de besparelser, man kan få hos de fleste andre dealudbydere. Til gengæld er kvaliteten i top og Greed samarbejder udelukkende med lækre kvalitetsrestauranter og gourmetrestauranter. På den måde skaffer Greed københavnerne udsøgte gastronomiske oplevelser til en lav pris.

Konceptet bag Greed bygger på Groupon forretningsmodellen, som andre lignende dealudbydere såsom Downtown og Sweetdeal også bygger på. Modellen går i korte træk ud på at en dealudbyder i samarbejde med butikker og restauranter udbyder en eller flere gode deals dagligt.

Du sparer altid mindst 30% på gastronomiske oplevelser, hvis du køber dem på Greed.dk. Hos Greed ligger fokus ikke, som hos andre dealudbydere, på at tilbyde de højeste rabatter, men på at udbyde deals af den højeste kvalitet. Det giver tilbudssiden et spændende niche-fokus, hvor der satses mere på kvalitet end kvantitet.

Der findes endnu ikke en Greed app med en oversigt over Greeds daglige deals. Til gengæld kan du finde Bowntys roste app her, der samler alle markedets deals og inddeler dem i kategorier, der gør det nemt for dig at finde lige netop de deals, du er interesseret i.

Teamet bag Greed består af professionelle journalister og madfotografer, der går meget op i at finde de helt rigtige deals. Har du nogle spørgsmål til de deals, som Greed udbyder, sidder Greeds servicemedarbejdere klar ved telefonerne hver eneste dag og er dygtige til at besvare dine spørgsmål.