Populære deals fra Groupon

Om Groupon

Groupon var verdens allerførste dealudbyder, da firmaet blev opstartet af amerikanske Andrew Mason i 2008, og det er Groupons forretningsmodel, som de fleste andre dealudbydere efterfølgende er blevet bygget på. Groupon er dog ny på det danske marked, hvor andre lignende dealudbydere som Downtown og Sweetdeal var blandt de første på markedet. Alligevel er Groupon til dags dato verdens mest udbredte dealudbyder og sælger deals i de fleste store lande i verden.

På Groupon.dk kan du finde gode deals på produkter og oplevelser i både København, Aarhus, Aalborg og Odense. Hver eneste dag giver Groupon store rabatter på uimodståelige produkter og oplevelser, som for eksempel gastronomiske oplevelser såsom takeaway sushi eller en tre retters menu på en god restaurant. Lækre luksusbehandlinger som for eksempel massage, ansigtsbehandlinger og manicure er også ofte at finde til en god pris. Det sker også, at Groupon har tilbud på udenlandsrejser eller sjove inde- og udendørsaktiviteter såsom go-cart racing og paintball.

Hvis du vil have adgang til alle Groupons tilbud på mobilen, kan du benytte Groupons app til iPhone og Android. Er du interesseret i at sammenligne Groupons tilbud med dealmarkedets andre tilbud, kan du også benytte Bowntys app, som inddeler alle markedets deals i kategorier og gør det nemt for dig at finde og sammenligne de deals, du er interesseret i.

Er du stødt ind i problemer eller har du nogle spørgsmål til Groupons deals, står Groupons kundeservice klar til at hjælpe dig og arbejder altid på at gøre din dealoplevelse så god som overhovedet muligt.