Populære deals fra Krak Deals

Om Krak Deals

Krakdeals.dk er en del af den velkendte kort- og nummertjeneste Krak.dk, som er en del af Eniro koncernen. Krakdeals giver dig gode rabatter på en lang række produkter og oplevelser i København, Aalborg, Odense og Aarhus. Selvom du ikke bor i en af de nævnte byer, har Krakdeals stadig noget at tilbyde dig, da en del af tilbuddene er landsdækkende (såsom diverse produkter og hotelophold).

Konceptet bag Krakdeals bygger på den populære Groupon forretningsmodel, der går ud på at samarbejde med en række sælgere om at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser.

Der er mange penge at spare på Krakdeal.dk, hvor der ofte udbydes deals på velsmagende restaurantoplevelser, lækker takeaway sushi, luksus skønhedsbehandlinger og spændende rejser til halv pris eller mindre. Hjemmesiden er inddelt i kategorier såsom Mad og Drikke, Børn, Rejser, Sport og Wellness, hvilket er en fordel for dig, der ved hvilke tilbud, du leder efter, og ikke har tid til at læse alle tilbuddene igennem.

Krakdeals har ikke en app til mobilen, men med Bowntys iPhone app kan du få en oversigt over alle markedets deals, herunder Krakdeals, på mobilen. App'en inddeler alle deals i kategorier, der gør det nemt for dig at spotte de bedste tilbud.

Kundeservice teamet hos Krakdeals er meget behjælpsomme og de står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål til deres deals.