Populære deals fra Latest Lab

Om Latest Lab

Latest Lab er en af de nyeste deal-sider på markedet. Deal-siden er blevet opstarter af en række modefolk, grafikere og programmører med et mål om at give op til 80 % rabat på eftertragtede mode- og livsstilsprodukter.

Konceptet bag Latest Lab bygger på den velkendte Groupon forretningsmodel, der går ud på at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. Latest Lab adskiller sig dog fra de fleste andre deal-forhandlere ved udelukkende at fokusere på at sælge tilbud på modetøj.

For at kunne skaffe de bedste tilbud, samarbejder Latest Lab med en lang række forskellige mode- og designerbrands. På nuværende tidspunkt har Latest Lab nye tilbud 1-2 gange om ugen, men målet er at de i fremtiden skal komme med nye tilbud hver dag. Alle deres tilbud kan købes i hele landet, fordi det drejer sig om produkter, som vil blive fragtet til dig.

På nuværende tidspunkt har Latest Lab ikke selv en app eller en mobiloptimeret hjemmeside, men du kan finde deres tilbud gennem Bowntys app, der giver dig en oversigt over alle markedets aktuelle tilbud (inkl. Latest Labs deals) på mobilen og inddeler dem i kategorier, der gør det nemmere at finde rundt i de mange tilbud.

Holdet bag Latest Lab sidder klar til at hjælpe dig. Har du nogle spørgsmål til de deals, som sælges på deres hjemmeside, kan du enten kontakte dem på mail eller ringe til dem.