Populære deals fra Marchémarché

Om Marchémarché

Marchémarché er en dealside, der er stiftet i et samarbejde mellem en af Danmarks største modeblogs Anwho og blogger netværket Looklab. Siden adskiller sig markant fra alle andre dealsider, da indholdet primært udgøres af rigtig gode tilbud på kendte mærker indenfor lækkert modetøj, sko, accessories og skønhedsprodukter.

Marchémarché tilbyder hver uge et spændende udvalg af forskellige gode deals indenfor ovenstående kategorier. Hver deal er nøje udvalgt af stifterne, og repræsenterer kun varer, som bloggerne på Anywho.dk og Looklab selv kan stå inde for og synes er værd at købe. Siden garanterer derfor deals af høj modebevist kvalitet. Størstedelen af marchémarchés deals skal indløses online, men i nogle tilfælde kan deres deals ligeledes anvendes i fysiske butikker.

Marchémarché har ikke deres egen app. Ønsker du at shoppe på dealsiden fra din mobiltelefon, kan du derimod downloade Bowntys app, der giver dig et fuldt overblik over alle markedets akutelle deals fra mobilen på en hurtig og overskuelig måde.

Hos marchémarché sidder deres kundeservice klar til at give alle deres kunder en god service og svare på alle de spørgsmål, der måtte opstå. Kontakt deres kundeservice ved at benytte kontaktformularen på deres hjemmeside og få svar indenfor 24 timer i hverdagene og indenfor 48 timer i weekenderne.