Populære deals fra MenuCard

Om MenuCard

MenuCard er en hjemmeside, der sælger rabatkort til restaurantoplevelser, primært i København. Hjemmesiden er nu blevet udvidet med de to deal-tjenester MenuSpot og MenuDrink, der udbyder tilbud på diverse produkter og mad- og drikkeoplevelser i København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Menuspot og Menudrink bygger ligesom andre dealudbydere såsom Downtown og Sweetdeal på den populære Groupon forretningsmodel. Modellen går ud på at udbyde nogle attraktive daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser.

Det er især deals på produkter, som tøj, accessories og takeaway sushi, samt deals på oplevelser, som middage på lækre restauranter og drinks på fancy cocktailbarer, der er at finde på tilbudssiderne. Alt sælges til en meget attraktiv pris.

MenuCard har udgivet en app til iPhone og Android, der viser MenuSpots og MenuDrinks daglige deals. Hvis du hellere vil have en oversigt over alle markedets deals på mobilen, kan du benytte Bowntys app her. Bowntys app inddeler alle markedets deals i kategorier og gør det nemt og overskueligt for dig at finde lige de deals, du er interesseret i.

Har du nogle spørgsmål til de deals, du finder på MenuSpot og MenuDrink, kan du kontakte MenuCards kundeservice, der står til din rådighed, når du har brug for dem.