Populære deals fra MoreYou

Om MoreYou

MoreYou (tidligere Shopbox), der slog dørene op d. 15. maj 2012, er en af Danmarks nyeste dealudbydere. På MoreYou.svdk udbydes der hver dag en række deals på moderigtige produkter, såsom tøj, accessories og møbler, og på oplevelser, såsom 3 retters middage, lækre sushi menuer og skønhedsbehandlinger. Målsætningen for MoreYou er at lave handler, der er fair over for både butik og forbruger, således at forbrugeren sparer penge, uden at butikken mister penge på handlen. Ligesom Bownty har MoreYou investeringselskabet SEED Capital i ryggen, der bakker firmaet op økonomisk.

De deals, du kan købe på MoreYou.dk, er udelukkende gældende i København indtil videre, men der er en god chance for at MoreYou i fremtiden vil komme til at udbyde deals til flere af de danske byer.

Konceptet bag MoreYou.dk bygger på den velkendte og succesfulde Groupon forretningsmodel, der går ud på at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. MoreYou adskiller sig dog fra de fleste andre dealudbydere ved at tage mindre i kommission fra butikkerne, til gengæld for at butikkerne selv opretter tilbuddene. Formålet ved det er, at det således bedre kan betale sig for butikkerne at udbyde deals.

MoreYou har planer om snart at udgive en app til mobilen, som kan give dig et overblik over de daglige deals på MoreYou.dk. Indtil videre kan du finde udbyderens deals gennem Bowntys app, der samler alle markedets deals og inddeler dem i kategorier.

De deals, der sælges på MoreYou, er af god kvalitet og sælges til en fair pris for både køberen og sælgeren. Hvis du har nogle spørgsmål til MoreYou deals, står deres kundeservice klar til at hjælpe dig, så dine køb kan klares uden bekymringer og udfordringer.