Populære deals fra Nortlander

Om Nortlander

Nortlander Skitours er et skirejsebureau som har eksisteret siden 1990. I dag er de et af de største skirejsebureauer i Danmark. Nortlander har valgt at fokusere på de store højtbeliggende skisportssteder, da de mener at man i sidste ende får den bedste oplevelse disse steder.

På deres hjemmeside udbyder de mange forskellige slags skirejser, som bl.a. korte skirejser, skirejser til familier, grupperejser og luksus skiferie. Desuden har de altid også et udvalg af skirejser som er på tilbud.

Deres destinationer er Frankrig, Østrig og Italien og mulighederne for overnatning er mange og mangfoldige. Nortlander har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, så der er noget til enhver, både med hensyn til type og pris. Desuden driver Nortlander også egne hoteller og chaletter med eget personale hvis man hellere er til den slags.

På alle deres rejser vil der indgå guideservice under hele opholdet (bortset fra light destinationerne). På alle destinationer vil der derudover også være mulighed for skiskole på destinationerne.

Med hensyn til transport er der også flere muligheder at vælge imellem – der er mulighed for at rejse med fly, i bekvemmelige hvilebusser eller man kan vælge selv at køre i egen bil.