Populære deals fra StairPrice

Om StairPrice

Stairprice.com blev stiftet i starten af 2011 med en vision om at udbyde tilbud på alt lige fra diverse brugsgenstande som elektronik, tøj og accessories til oplevelser som restaurantmiddage og rejser. Stairprice kører hver dag et dagens tilbud på et produkt eller en oplevelse til halv pris. Stairprices tilbud er gældende i hele landet og har en kort leveringstid på typisk 2-4 dage efter at tilbuddene er udløbet, så der er god mulighed for at benytte dem som gaver til fødselsdage og til jul.

Konceptet bag Stairprice er baseret på Groupon forretningsmodellen, som går ud på at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. Stairprice adskiller sig dog fra de fleste andre dealudbydere såsom Downtown og Sweetdeal ved at priserne på deres deals falder mere og mere, desto flere der køber tilbuddet.

Stairprice har ikke nogen app til mobilen, men du kan finde Stairprices tilbud gennem Bowntys App, der samler alle de deals, der er på markedet og inddeler dem i kategorier.

Hvis du er i tvivl om noget med hensyn til Stairprices produkter eller købsprocessen, kan du altid kontakte Stairprices kundeservice, der står klar til at guide dig.