Om TilbudiByen

Tilbudibyen.dk er en uafhængig tilbudsside, der hver dag udbyder et dagens tilbud med mindst halvtreds procent i rabat på en spændende oplevelse eller et produkt. Tilbudssiden er en af de større spillere i både København, men har også deals i både Aarhus, Odense og Aaborg.

Danskerne er vilde med Tilbudibyens deals, og det afspejles blandt andet gennem det høje antal deals, der til dagligt bliver sat til salg på hjemmesiden. Tilbuddene inkluderer blandt andet lækre smagsoplevelser såsom sushi menuer eller middage på gode restauranter. Der sælges endvidere deals på skønne wellnessoplevelser, som for eksempel en times afslappende massage eller en skønhedsbehandling.

Konceptet bag Tilbudibyen bygger på Groupon forretningsmodellen, der en den samme model, som andre typiske dealudbydere såsom Downtown og Sweetdeal bygger på. Modellen går ud på at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. Til forskel fra de fleste andre dealudbydere, fungerer Tilbudibyens deals som sociale gruppekøb, hvilket betyder at en deal skal have et vist antal købere, før den bliver aktiv.

En fordel ved at købe deals gennem Tilbudibyen er, at man modtager sit værdibevis umiddelbart efter, at man har købt dealen (OBS: afhænger dog af dealens indløsningsperiode). Det betyder, at hvis man er på farten eller en tur i byen, kan man købe en deal og benytte den med det samme.

Tilbudibyen har på nuværende tidspunkt ikke selv en app eller en mobiloptimeret hjemmeside, men du kan finde Tilbudibyens deals gennem Bowntys app, der giver dig en oversigt over alle markedets aktuelle deals på mobilen og inddeler dem i kategorier, der gør det nemmere at finde rundt i de mange deals.

Har du spørgsmål til et konkret tilbud eller en deal, du har købt gennem Tilbudibyen.dk, kan du med fordel tage kontakt til deres kundeservice. Kundeservicemedarbejderne er venlige og hjælper gerne med at besvare dine spørgsmål.