Populære deals fra Tipster

Om Tipster

Tipster.dk er en dealudbyder, der hver uge præsenterer en række kvalitetstilbud til Københavns beboere. For at sikre det bedste udvalg af deals, udvælger teamet bag Tipster kun de tilbud, som de vurderer, at de selv ville købe. Med sit fokus på kvalitet samtidig med at der er over 50 % at spare på de udbudte deals, kan Tipster derfor ofte måle sig med de bedste udbydere indenfor dealbranchen.

Tilbuddene på Tipster.dk er forskellige fra dag til dag, og de rækker lige fra tilbud på delikate smagsoplevelser, såsom lækre restaurantmiddage og forfriskende drinks på diverse cafeer, til tilbud på spændende oplevelser, såsom en tur på en gokartbane eller en forløsende massagebehandling. På Tipster.dk vil du altid kunne finde en interessant og billig deal til en hyggelig tur i byen eller som gave til dine venner og familie.

De deals, du finder hos Tipster, adskiller sig fra dem, du finder hos andre dealudbydere som Downtown, Sweetdeal, Groupon, osv. ved at de ofte gælder for to personer, således at du kan nyde tilbudet med en, du holder af.

Tipster har ikke selv en app, men du kan finde Tipsters deals gennem Bowntys app, der giver dig en oversigt over alle markedets aktuelle deals på mobilen og inddeler dem i kategorier, der gør det nemmere at overskue de mange deals.

Kundeservicen hos Tipster er i top, så har du nogle spørgsmål til de deals, der er til salg på hjemmesiden, skal du blot kontakte Tipster via telefon eller e-mail.