Populære deals fra TravelBird

Om TravelBird

TravelBird er en hjemmeside, som blev grundlagt i Amsterdam i 2010. De tilbyder forskellige slags ferier og giver dig et overblik over hvilken ferie der er den bedste og den billigste - og finder netop den ferie du leder efter.

Travelbird udvælger de bedste rejsetilbud og sikrer dig hermed en ultimativ ferieoplevelse. Tilbuddene på hjemmesiden varierer fra dag til dag, sådan at der altid er nye tilbud på siden, hvilket sørger for at du ikke kommer til at se de samme deals hver dag. Ydermere giver det dig et stort udvalg af rejser, så hvis du ikke finder den perfekte rejse til dig den ene dag, kan du kigge forbi igen den næste dag. Ved at have skiftende rejsetilbud er der altid ny inspiration at hente.

Rejsetilbuddene varierer meget og kan inkludere alt fra ferie på solskinsøen Bornholm til storbyferie i Dubai. Ferietilbuddene som du kan finde på TravelBird kommer fra godkendte turistpartnere. Alle tilbuddene er udelukkende basseret på personlige erfaringer.

På siden kan du finde de daglige tilbud som varierer hver dag og så kan du også finde tilbud på sommerferier, miniferie i Danmark, storbyferier, solferie, ferie i bjergene, wellness-ferie og meget andet. Tilbuddene er sat ind i kategorier så det gør det nemt og hurtigt at finde lige præcis hvad du leder efter. På grund af det store udvalg af ferier er der noget til enhver smag.

Udover at kunne købe gode ferietilbud på TravelBird kan du også købe gavekort på siden, så hvis du gerne vil give en rejse (eller en del af den) i gave, men ikke helt ved hvilken slags ferie det skal være så er gavekortene måske en god ide.