Populære deals fra WineDeal

Om WineDeal

Winedeal.dk er en deal-hjemmeside for vinentusiaster og andre, der gerne vil spare penge på god vin. Hver dag har Winedeal et nyt tilbud på kvalitetsvin til halv pris. Dealudbyderen samarbejder med vinhandlere i landets største byer, såsom København, Odense, Aarhus og Aalborg. Tilbuddene kan dog ofte købes uafhængigt af hvor du bor henne, da Winedeal også samarbejder med online vinbutikker.

Der er altid vin af god kvalitet til absolut attraktive priser at finde på winedeal.dk. Som regel gælder tilbuddene på flere flasker ad gangen, oftest på seks flasker. Tilbuddene er derfor oplagte, hvis du skal købe ind til at få gæster på besøg, eller hvis du bare gerne vil spare penge på at købe vin ind til en længere periode.

Konceptet bag Winedeal bygger på den populære Groupon-forretningsmodel, der går ud på at samarbejde med en række sælgere om at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. Winedeal adskiller sig dog fra andre dealudbydere ved udelukkende at sælge deals på vin.

Winedeal har endnu ikke en app, men du kan finde dealudbyderens tilbud gennem Bowntys app, der samler alle markedets deals og inddeler dem i kategorier.

Hvis de er i tvivl om noget med hensyn til Winedeals tilbud, skal du ikke tøve med at kontakte deres kundeservice, der står klar til at hjælpe dig på mail eller over telefonen.