Viser 22 deals
Se deals på kort

Find billig deal på din næste frisør i Aarhus

Fra Aarhus C til Aarhus N – Bownty hjælper dig med at finde et godt tilbud på en frisør i Jyllands hovedstad.

Hos Bownty finder du altid gode rabatter og tilbud på deals, uanset hvordan du sætter dit hår. Med lidt hverdagsluksus vil du opleve en følelse af overskud og velbehag, og så er der lige pludselig ikke så lang tid til weekend. Du kan tage afsted alene eller invitere en, du holder af, så I sammen kan få en god frisøroplevelse.

Hvis du vil gøre oplevelsen endnu mere special, kan du også finde deals på både skønhedspleje og spa og massage i København. Bownty har samlet alle deals ét sted, for at gøre det nemmere for dig.

Den fulde frisøroplevelse

Er klipningen bare noget, der skal overstås, eller tager du dig tiden til at nyde oplevelsen som selvforkælelse?

Gør hver dag til lidt mindre hverdag og sørg for at få den fulde frisøroplevelse.

Bliv forkælet af en professionel frisør, som ikke overlader noget til tilfældighederne.

Vask

Er der noget bedre end at sætte sig til rette i stolen, læne sig bagover og modtage en lækker hovedbundsmassage?

Luk øjnene og giv slip på spændingerne, mens du bliver nusset. Nyd duften af shampoo og balsam, og hvis du er klar på at give dit hår lidt ekstra forkælelse, kan du bede frisøren om en hårkur, der gør håret stærkt, blankt og blødt.

Klip

Med mindre du ved, præcis hvad du vil have, er det altid interessant at høre frisørens idéer til, hvad der kunne klæde dig.

Måske bliver du inspireret til at prøve noget nyt, om det så er en ny hårfarve, striber, eller en helt anderledes klipning.

Frisøren har garanteret tjek på den nyeste hårmode, trends og tendenser og desuden et godt blik for, hvad der passer til netop din hovedform, hudtone og stil.

Føn

Det kan være fristende at løbe ud af døren og komme videre med alting, så snart klipningen er overstået, men tag dig nu tiden til at få lidt lækre produkter i håret, så det bliver ekstra skinnende og blødt.

Lille tip: Få de samme kvalitetsprodukter, som du finder hos din frisør, med op til 65% rabat. Bownty har også samlet alle deals på skønhedsprodukter.

Når frisøren slår sig løs med føntørreren og hårprodukterne, får du at se, hvordan dit hår kan styles, så det sidder helt perfekt – klar til både hverdag og fest.

Hårextensions

Hårextentions kan enten udgøre en stor eller lille forandring, men nogle gange skal der ikke meget til for at man selv kan se og føle en stor forskel.

Få tilført længde og fylde til håret med hårextentions, og skab et helt nyt look. De kompetente frisører kan guide dig til den helt rigtige farve, længde og type, så du ikke går galt i byen.

Den bedste og billigste deal til dig

Hos Bownty ønsker vi dig god selvforkælelse, og husk at mange frisører også tilbyder barbering, så du kan få den fabelagtige, tætbarberede følelse, som du kun får hos en professionel barber.

Uanset hvad du er til og hvor stor en forandring, du ønsker, finder du de bedste tilbud og deals hos Bownty.

Vi har gjort det nemt for dig at finde frem til din næste frisøroplevelse, for vi synes ikke, at det skal være besværligt at gøre lidt ekstra i hverdagen og bryde de faste rutiner.