OmKarriereHvordan fungerer detMobil-appHjælp

Få dine tilbud på Bownty - Europas største deal platform

Med hovedsæde i København sender Bownty nyhedsbreve ud til mere end 300.000 brugere i Danmark. Få dine tilbud med på platformen og få størst mulig eksponering.

Hvorfor annoncere på Bownty?

I Danmark har Bownty mere end 300.000 tilmeldte brugere og sender dagligt mere end 80.000 nyhedsbreve. 75.000 brugere finder vej til Bownty.dk og der er mere end 400.000 sidervisninger i gennemsnit per måned.

Vores Social Media kanaler som Facebook Danmark har 23.000 likes og Instagram har mere end 10.000 følgere.

Bownty.com opererer I mere end 9 Europæiske lande og har tilsammen mere end 3,7 millioner brugere. Har du et produkt der skal markedsføres i Europa så kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder.

Hvem bruger Bownty?

En typisk brugerprofil på Bownty er kvinde i alderen 25-54 år på jagt efter gode tilbud. Det kan både være oplevelser og rejser men også shopping. De er primært bosiddende i Storkøbenhavn og Århus.

Hvordan kan jeg annoncere på Bownty?

Lad Bownty formidle dit budskab så din virksomhed kan få mere trafik der konverterer til salg.

Der er flere forskellige måder at annoncere på Bownty. Du kan få en annonce vist i nyhedsbrev, på Bownty.dk og App til både iOS og Android og via vores Social Media kanaler som Facebook og Instagram.

Topbanner

Få dit topbanner vist i vores daglige nyhedsbrev der kommer ud til mere end 80.000 brugere.

3000 kr ekskl. moms
pr. nyhedsbrev

Sponsoreret annonce

Få en annonce vist i vores daglige nyhedsbrev der kommer ud til mere end 80.000 brugere samt 4000 brugere på web (daglig gennemsnit .2019).

1500 kr ekskl. moms
pr. dag

Eksklusiv email

Brug vores platform til at sende en eksklusiv ud til mere end 300.000 brugere.

7500 kr ekskl. moms
pr. nyhedsbrev

Bliv partner på Bownty

Du kan blive partner på vores side ved at give Bownty adgang til dit produktfeed. Send os dit productfeed så sørger vi for at dine produkter automatisk kommer på Bownty.dk og sendt ud til vores mange nyhedsbrevslæsere.

Skal din virksomhed på Bownty?

Alt afhængig af ønsker og behov kan vi sammensætte den helt rette pakke for dig. Kontakt os i dag for at høre nærmere om dine muligheder.