OmKarriereHvordan fungerer detMobil-appHjælp

Få det meste ud af din by

I en rutinepræget hverdag kan det være svært at få øje på overskud og spontanitet. Med Bownty er der ingen undskyldning. Vi samler de mest attraktive deals, så du nemt og overskueligt kan få de bedste oplevelser i din by. Med andre ord tilbyder Bownty oplevelser, så du kan gøre noget andet, prøve noget nyt og bryde dine faste rutiner.

header_screen

Følg det du elsker

Du er noget helt særligt, så skal det din hverdag selvfølgelig også være. Derfor kan du hos Bownty vælge de kategorier, du elsker, så du kun får de deals, du har størst interesse i. Du kan naturligvis altid tilføje eller fjerne kategorier, hvis du ønsker at følge noget nyt. Og leder du efter deals, der ikke falder inden for de valgte kategorier, så bruger du bare søgefunktionen på vores hjemmeside eller i vores app.

Altid lige i nærheden

Det skal ikke være besværligt at være spontan, og hos Bownty kan du nemt og hurtigt finde den helt rigtige deal. Uanset om du er på farten eller sidder foran pejsen, så er den næste gode oplevelse altid lige inden for rækkevidde.

Tilmeld dig og få besked, når der er gode deals, som matcher dine interesser. Download vores gratis app eller besøg vores hjemmeside, hvor du kan se alle vores deals uanset om du sidder med din mobil, tablet eller computer.

Helt GRATIS

Vi vil helst, at du bruger dine hårdt tjente penge på at skabe uforglemmelige og magiske øjeblikke med dem, du holder af. Derfor er det helt gratis at benytte Bownty. Men Bownty bliver bedre, jo flere som bruger os, så husk at fortælle dine venner og familie om alle dine fantastiske oplevelser! De bliver helt sikkert også glade for at kende os.