Billig påskeferie i Danmark
Se Påsketilbud

Kurser i København

Viser 5 deals i København  (Skift)

Jagttegnskursus.  Hillerød eller København: Jagttegnsskolen Med denne deal kommer du på et intensivt forløb med gennemgang af love og regler for jagt samt jagtetik, jagtformer, våben og vildtkending - så du er bedst muligt klædt på til både den skriftlige

Jagttegnskursus. Hillerød eller København: Jagttegnsskolen Med denne deal kommer du på et intensivt forløb med gennemgang af love og regler for jagt samt jagtetik, jagtformer, våben og vildtkending - så du er bedst muligt klædt på til både den skriftlige

Sweetdeal
1,5 time Wim Hof-workshop. Lær den anerkendte vejrtræknings-teknik af en certificeret instruktør

1,5 time Wim Hof-workshop. Lær den anerkendte vejrtræknings-teknik af en certificeret instruktør

Downtown
3D- eller kønsscanning. Følg din babys udvikling - gælder i Lyngby og København

3D- eller kønsscanning. Følg din babys udvikling - gælder i Lyngby og København

København - LilleLiv
4.6(3419)
 Er der gemt en stuntmand/kvinde i dig? - 1,5 times stuntworkshop m/special effects, Scandinavian Stunt Group, værdi 4500

Er der gemt en stuntmand/kvinde i dig? - 1,5 times stuntworkshop m/special effects, Scandinavian Stunt Group, værdi 4500

My Price
3 timers kitesurfing undervisning.  Amager m.fl
Kurset vil bestå af en instruktør om 2-4 personer. Så du kan enten tage en ven, en date eller en kollega med under armen - eller komme selv og blive sat sammen med en anden via Kite Sjælland.

3 timers kitesurfing undervisning. Amager m.fl Kurset vil bestå af en instruktør om 2-4 personer. Så du kan enten tage en ven, en date eller en kollega med under armen - eller komme selv og blive sat sammen med en anden via Kite Sjælland.

Sweetdeal

Lær noget nyt og få samtidig rabat på dit næste kursus i København

Lær at sejle havkajak eller lær at surfe på et stand up paddle board også kaldet SUP. Gør hver dag mindre hverdag og prøv noget nyt. Det behøver ikke at koste mange penge at lære noget nyt. Hos Bownty samler vi de bedste deals på kurser.

Deal på SUPsurf

Du har sikkert set dem i Københavns kanal eller på stranden - de her overdimensionerede surfboards som er beregnede til at stå op på og surfe afsted. Det ser nærmest meditativt ud når de bevæger sig afsted på SUPboardet. Det skulle eftersigende ikke være så svært, men det anbefales, at man tager et kursus, så man lærer grundteknikkerne samt sikkerhed på boardet. Bownty samler deals på SUPsurf, så du kan komme igang med den nye dille. 

Lær at Kitesurfe

Tæm en drage og spænd det på et bræt og sus afsted i bølgen blå. Tag et kitesurfing kursus i København og bliv bidt af sporten. Kitesurfing er ideelt i Danmark, da du ikke skal køre mange km for at ramme kystlinjen. Desuden er den megen blæst i Danmark velegnet til kitesurfing. Hvis der findes en deal på kitesurfing kan du finde den på Bownty.

Stuntman

Hollywood kalder! Lær grundteknikkerne hos en professionel stutman og forfølg drømmen hos Universal Studios. Du kan også bare smage på det og lære en masse fede tricks så du kan imponere familien til den næste konfirmation. Prøv en deal som stuntman og få en oplevelse for livet.


Gør hver dag mindre hverdag og prøv noget nyt. Vi udfordrer dig til at prøve kræfter med nogle nye fede oplevelser, som du kan dele med dine venner og familie.