Black Friday

Spar op til 70% på Black Friday deals på Bownty

Black Friday på Bownty

Jagter du et godt Black Friday tilbud? Bownty samler igen i år de største rabatter og tilbud på Black Friday. Det er blevet danmarks største udsalgsdag og vi gør vores bedste for at skabe dig overblik over de største rabatter og tilbud på markedet. Spar op til 70% på produkter og oplevelser. Siden opdateres løbende.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday afholdes d. 26. november 2021. Det afholdes altid om fredagen efter Thanksgiving. Thanksgiving er ikke en højtid der fejres i Danmark, men vi har til gengæld taget Black Friday til os. Bownty står igen i år klar med ekstra gode tilbud og rabatter.


Hvorfor er Black Friday blevet så populært?

Måske fordi vi danskere elsker et godt tilbud. Eftersom det afholdes i slutningen af november så kan det også hænge sammen med at julen nærmer sig. Det gør det muligt at klare julegaveindkøbene og samtidig spare mange penge. Når julegaverne er klaret er der mere tid til hygge og samvær med familien. Tag fx ud og spis med hele familien i december måned.


Hvad betyder Black Friday?

Der er ikke en entydig forklaring på hvorfor det kaldes Black Friday men begrebet blev brugt for første gang i 1961 i USA, hvor politiet brugte udtrykket til at beskrive det kaos der var i byen.


Hvad køber man på Bownty under Black Friday?

Vores statistik på Bownty viser, at det er fysiske produkter der sælger bedst og primært indenfor tøj og mode samt elektronik.


Hvad gør Bownty under Black Friday?

Bownty sælger ikke produkter men tjener penge på at henvise vores brugere til vores partnere. Vi udvælger nogle af de bedste tilbud på markedet og som vi mener er relevant for dig. Vi giver brugeren et overblik på de bedste deals og rabatter på Black Friday. Hold dig derfor løbende orienteret på siden, hvis du ikke vil gå glip af et knaldgodt tilbud.