Om Early Bird

Earlybird er et deal site der udbyder gode restaurant deals til top-restauranter i København, Århus og Nordsjælland. I København samarbejder Earlybird med 60 af Københavns bedste spisesteder og i Århus har de et samarbejde med 15 af de bedste restauranter i Århus.

Deres koncept er basseret på et last-minute koncept – de tilbyder aftenenes ledige borde for 1/3 af prisen til de bedste spisesteder i København, Århus og Nordsjælland. Du er derfor garanteret god mad til billige priser. Konceptet er perfekt til dig der er spontan og allerede vil kunne nyde tilbuddet samme aften som du bestiller det. Du skal ikke vente til dealen er afsluttet eller mindst bestille et bord 24 inden – du kan bruge dealen samme aften. Du køber bordet og menuen på Earlybird og bordet står dækket og klar til dig samme aften.

Med tilbud fra Earlybird kan man opleve Københavns, Århus´ og Nordsjællands kvalitetsrestauranter til 1/3 af prisen. Restauranterne de arbejder sammen med er nøje udvalgt, hvilket garanterer høj kvalitet af maden og servicen i restauranterne. Nogle af deres udvalgte restauranter er bl.a. Kokkeriet, Lumskebugten, Dauphine, Asador og MellemRum.

Udvalget af restauranter varierer fra dag til dag hvilket giver dig en bred vifte af restauranter at vælge imellem, som aldrig bliver kedelig. Der vil altid være noget for enhver smag og til enhver pengepung. Men alle restauranterne har den høje kvalitet tilfældes.

Earlybird giver dig de bedste spisesteder - altid med 1/3 skåret af prisen.