Tilbud på påskeferie i Danmark

Kom afsted for kun 599 kr.

Foto af Peter Lloyd

Hold påskeferie i Danmark - find en rejsedeal på Bownty

Vores rejse-partnere gør det muligt for dig at komme afsted billigt på påskeferie i Danmark. Det kan fx være et hotelophold i København, et ophold på en hyggelig kro eller leje et skønt sommerhus. Oplev Vadehavet, Skagen eller København. Flere af rejsetilbuddene indeholder pakker med både morgenmad, wellness og en påskefrokost. Lejer du et sommerhus, så styrer du selv tjansen i køkkenet og bestemmer hvad der skal på menuen.

15 % på alle feriehuse i påsken hos Dancenter


Brug rabatkoden: "DCEASTER15" - max rabat: 750 DKK
Bookingperiode: Indtil 31. marts 2021
Opholdsperiode: Indtil 30. juni 2021

Find sommerhus

Påskeferie deals på Bownty

Bownty hjælper dig med at finde en deal på din næste rejse i Påskeferien.

Bownty samler deals fra mange forskellige rejsepartnere og giver dig et samlet overblik over de bedste tilbud. Tag afsted med familien på påskeferie i Danmark. Tag på luksusferie i København i Påskeferien og tilbring en nat på femstjernet hoteller som The Villa eller Skt. Petri. Her er der garanti for en overdådig påske hvor I bliver forkælet fra top til tå. Ønsker man en mere maritim stemning så er der også lige nu tilbud på Admiral hotel.

Turen kan også gå til et af de mange hoteller med en formidabel udsigt til enten Lillebælt, Flensborg fjord eller Kattegat på Oslobåden.

Spar mange penge ved at finde en rejsedeal på Bownty så du kan sikre dig en plads på et af hotellerne i påskeferien.

Skal familien på påskeferie i Danmark er der muligthed for at booke en overnatning på både Hotel Pejsegården og Zleep Hotel i Billund, som ligger tæt på både Givskud Zoo, Lalandia og Legoland. Turen kan også gå til Hotel Kommandørgården på Rømø eller DGI huset i Herning, hvor der rig mulighed for en masse aktiviteter både ude- og indendørs.

Der er mange tilbud på rejser i påskeferien så det er bare om at finde det der passer lige netop til dig.