Restaurant 2 Night

Om Restaurant 2 Night

Restaurant 2 Night, eller R2N som firmaet også kaldes, er ikke et typisk deal-firma. R2N specialiserer sig nemlig i at sælge rabatbilletter til café- og restaurantmiddage med 1-2 dages varsel, og er altså en form for sidste øjebliks bookingside for restauranter. R2N samarbejder med over 4000 restauranter, og hver dag udbyder de nye tilbud på middage på nogle af disse restauranter.

Gennem R2N kan du spare 15-30 % på hele din restaurantregning, altså både på mad og drikkevarer, til gengæld for at du køber middagen i sidste øjeblik. Dette kan lade sig gøre, fordi restauranter kan miste mange penge på tomme borde og derfor får noget ud af at sørge for at få restauranten fyldt, hvis der 1-2 dage i forvejen ikke er bestilt nok borde.

Konceptet er inspireret af den sydlandske spis-ude kultur og har til formål at opfordre folk til at gå ud at spise oftere og mere impulsivt. Konceptet bygger også på grundtanken fra hollandske auktioner, hvor man i stedet for at sætte produktets pris gradvist op, gradvist sætter den ned, indtil der bliver budt på produktet. Derfor kan du få højere rabatter, desto længere tid der går før nogen byder på middagen, og desto nærmere du kommer på tidspunktet, hvor middagen skal bruges.

R2N har en app til Android, men ikke en app til iPhone. I appen kan du finde en oversigt over alle R2Ns tilbud. Hvis du ønsker alle online tilbud (herunder R2Ns tilbud) samlet i én app, kan du også benytte Bowntys app, der samler alle online tilbud og inddeler dem i kategorier, så det er nemt at finde det man leder efter.

Hvis du har spørgsmål, forslag, kritik, gode idéer til R2N, er de meget interesserede i at høre fra dig. Du kan kontakte dem både på mail eller telefon.