Sushiklub

Om Sushiklub

Sushiklub er en hjemmeside som har samlet sushitilbud fra forskellige restauranter. Siden er til dig der elsker sushi og vil spare penge på samme tid.

Sushiklub arbejder på at være Danmarks bedste takeaway site til sushi. De samler sushitilbud et sted, så det bliver nemmere at finde et godt tilbud på sushi når det er det du har lyst til.

På siden kan du finde sushitilbud fra forskellige sushirestauranter i København om omegn. De får løbende nye tilbud på siden så der altid er et tilbud til enhver smag. På siden kan du finde en sushirestaurant i nærheden af dig, bestille sushien og få den leveret direkte til døren, hvis du ønsker det. Sushiklub fokuserer desuden på at have billeder af menuerne på hjemmesiden så det bliver nemmere for dig at beslutte dig for en menu. Du kan således se et billede af sushien inden du bestiller den og evt. vil blive inspireret til nye menuer.

Efter man har bestilt sushi på sushiklub sørger de for at bestille sushien i den valgte restaurant og desuden levere den hjem til dig, hvis du har valgt det.

Sushiklub lægger vægt på kvalitet og renlighed. De samarbejder således kun sammen med sushirestauranter som er med i smiley-ordningen fra Fødevarestyrelsen og har en glad smiley.

For at kunne bestille sushi på sushiklub skal du være medlem i klubben.