Populære deals fra Sweetdeal

Om Sweetdeal

Sweetdeal.dk er en del af Berlingske Media. Sweetdeal blev opstartet kort efter konkurrenten Downtown og gik dermed i luften som en af de første dealudbydere i Danmark. Sweetdeal solgte i starten deals, der primært var gældende i København, men fik hurtigt øjnene op for gode deals i andre byer som Aarhus, Odense og Aalborg. I dag sælger Sweetdeal tilbud til de fleste større danske byer.

Konceptet bag Sweetdeal baserer sig på den populære Groupon forretningsmodel, der går ud på at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser.

Der er masser af gode rabatter at hente hos Sweetdeal, som har haft stor succes med at sælge deals af god kvalitet til den danske befolkning. Sweetdeal har især tilbud på oplevelser som 1, 2 eller 3 retters menuer på udsøgte restauranter, brunch på hyggelige cafeer, afslappende massage og effektive skønhedsbehandlinger. Også serviceydelser såsom rengøring og bilvask har været på tilbud på Sweetdeal.dk. Den mest bemærkelsesværdige deal, der har været til salg på hjemmesiden, må dog være en brystforstørrende operation til halv pris, som medførte en heftig debat i medierne.

Sweetdeal sælger også rejsedeals gennem dealsiden Sweetdeal Getaway, som giver halv pris på ophold, rejser og andre spændende oplevelser både i Danmark og udlandet. Ligeledes har Sweetdeal lanceret Sweetdeal Family, som udelukkende sælger børne- og familievenlige deals.

Sweetdeal har ikke nogen app, men du kan finde Sweetdeals tilbud gennem Bowntys app, som samler alle markedets deals og inddeler dem i kategorier.

Har du nogle spørgsmål til de deals, som Sweetdeal udbyder, er det bare om at gribe telefonen eller skrive en mail til Sweetdeals kundeservice, som står klar til at besvare dine spørgsmål.