Om Take Offer

Takeoffer.dk er den første dealudbyder i Danmark, der kun sælger rejser og hotelophold. Siden hjemmesiden gik i luften har Takeoffer sendt mange tusinder af glade danskere på spændende ferier til billige penge, og hver eneste dag har hjemmesiden en ny spændende og billig rejseoplevelse at byde på. Her kan man ofte finde lækre 4- eller 5-stjernede hoteller til billige penge eller charterrejser til langt under normalpris.

Takeoffer har indgået et samarbejde med TV2, der hjælper dem med at sprede budskabet om de gode rejsetilbud. De fleste af Takeoffers brugere kommer fra København, Odense, Aarhus eller Aalborg, men alle danskere kan få glæde af rejsetilbuddene.

Konceptet bag Takeoffer bygger på den populære Groupon forretningsmodel, der går ud på at udbyde nogle daglige deals, som giver forbrugerne store rabatter på produkter og oplevelser. Takeoffer adskiller sig dog fra typiske dealudbydere som Downtown og Sweetdeal ved kun at sælge rejser.

Når du køber din rejse gennem Takeoffer, behøver du ikke at frygte for at miste din rejse, hvis rejseudbyderen skulle gå konkurs. Takeoffer er nemlig medlem af rejsegarantifonden, som forsikrer din rejse.

Servicen hos Takeoffer er i topklasse, og hvis du har nogle spørgsmål til deres rejser og hotelophold, skal du blot ringe til dem eller sende dem en mail.

Takeoffer.dk har i øvrigt søster-selskabet Downtown, som sælger deals på alt fra lækre restaurantmiddage og luksuriøse sushi menuer til spændende wellnessoplevelser, skønhedsbehandlinger og moderigtige produkter.